Enkla och hjälpsamma

Referensjobb

Byte av blockväggar i konferenssalar ger flexibilitet och anpassning efter olika evenemang och behov. Blockväggar kan flyttas och bytas ut för att skapa olika rum och funktioner. Ökar effektiviteten och användbarheten av konferenssalen.

Byte av blockväggar i konferenssalar

Stockholm Waterfront
Renovering av personalkök är ett bra sätt att skapa ett trivsamt och funktionellt utrymme för personalen. Det kan ge en bättre arbetsmiljö och öka effektiviteten. Det kan innebära att byta ut gamla apparater, möbler och kakel/klinker, installera ny belysning, och måla väggar och tak. En bra planering och ett noga utvalt design kan ge en plats där personalen trivs och vill vara.

Personalkök

Folktandvården
Byte av balkongdörrar är ett bra sätt att förbättra insyn, ventilation och tillgång till utemiljönt. Det kan ge en bättre utsikt, mer ljus och luftflöde till rummet. Detta kan öka livskvaliteten och öka värdet på fastigheten. Balkongdörrar kan också bytas ut för att förbättra säkerheten och energieffektiviteten i huset.

Byte av balkongdörrar.

BRF Stigbygeln
Att bygga ett garage i lösvirke är ett bra sätt att få ett prisvärt och flexibelt garage på kort tid. Det kan byggas snabbt och enkelt och kan vara en bra lösning för att få mer förvaringsutrymme eller ett extra parkeringsutrymme. Dessa garage kan också vara enkla att bygga till i framtiden om dina behov förändras.

Garage i lösvirke

Huddinge
Byggandet av en bastu är ett bra sätt att skapa ett avkopplande och hälsosamt utrymme. En bastu kan ge förbättrad hälsa genom ökad blodcirkulation, minskad stress och förbättrad sömn. Basturummen kan byggas i olika storlekar och stilar för att passa dina behov och preferenser och kan också vara en värdefull tillägg till din fastighet.

Bastu

Södertäljedepån

Kontakta oss.

 Skriv till oss så återkopplar vi.
Tack! Ditt meddelande har skickats.
Oj! Något gick fel med formuläret. Vänligen maila oss istället.