Vi tillverkar, monterar och utför service för vik, glas och blockväggar över hela sverige. Kontakta oss för offert eller för serviceavtal.

Vik, glas och blockväggar

Vi specialiserar oss på flexibla vikväggar, idealiska för att snabbt anpassa utrymmen som konferensrum och klassrum enligt behov. Våra vikväggar, designade för att möta höga krav på flexibilitet, är perfekta för att omvandla öppna ytor till privata arbetsrum eller mötesrum. De är anpassningsbara och erbjuder ljudreducering från Rw 31 till 50 dB och kan utrustas med brandklassning enligt EI30 och EI60, vilket garanterar både integritet och säkerhet.

Vik och glasväggar

Omvandla ytor på ett enkelt sätt
Vi erbjuder blockvägglösningar för att öka flexibiliteten i stora utrymmen, perfekta för miljöer med höga ljudkrav. Våra takhängda blockväggar kan enkelt förflyttas för att anpassa rummets storlek och form, och när de inte används parkeras de diskret. Våra blockväggar är ljudklassade från Rw 41 till 59 dB och kan utrustas med brandklassning enligt EI30 och EI60, vilket gör dem idealiska för konferensanläggningar, skolor och andra offentliga miljöer.

Blockväggar

Flexibel & ljudreducerande
Säkra kontinuerlig funktion och estetik för dina vik-, glas- och blockväggar med vårt serviceavtal. Vi erbjuder regelbundna inspektioner, proaktivt underhåll och reparationer, samt rengöringstjänster för att hålla dina väggar i bästa skick.  Ett kostnadseffektivt sätt att förlänga dina väggars livslängd och säkerställa deras ljud- och brandklassningsegenskaper. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som uppfyller dina unika behov.

Serviceavtal

Enkelt, förebyggande och snabbt

Kontakta oss.

 Skriv till oss så återkopplar vi.
Tack! Ditt meddelande har skickats.
Oj! Något gick fel med formuläret. Vänligen maila oss istället.