Vad vi gör

Våra tjänster

Enkelt, pålitligt och med kvalité
Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster: Vi är nischade på vikväggar och blockväggar men erbjuder även kontorsanpassningar, byggservice, renovering och byggnation.

Vi tillverkar även skjutdörrar från franska Kazed.

Vi erbjuder också rådgivning för att hjälpa våra kunder att identifiera och lösa problem med fastigheten. Se några exempel på våra tjänster nedan!
Patrik Knutsson, VD & Ägare

Dörrar och fönster

Söker du efter en pålitligt och professionellt företag för att installera fönster och dörrar? Vi erbjuder högkvalitativa och energieffektiva alternativ som kommer att förbättra säkerheten, utseendet och energieffektiviteten i ditt hem eller kontor. Vi arbetar med precision och omsorg för att säkerställa att allt arbete utförs med högsta kvalitet. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig!

Byggservice

Våra erfarna hantverkare erbjuder professionella byggtjänster för alla dina projekt - nybyggnationer, renoveringar, ombyggnader, underhåll och reparationer. Vi arbetar med hög kvalitet och precision för att säkerställa att ditt projekt blir precis som du tänkt dig. Kontakta oss idag för ett gratis kostnadsförslag och låt oss ta hand om allt från planering till genomförande av ditt byggprojekt.

Snickerier

Vi erbjuder högkvalitativa snickeritjänster, inklusive nyproduktion, reparation och underhåll. Vi hjälper dig även med att designa och planera ditt projekt för att matcha dina önskemål. Våra duktiga snickare är dedikerade till att leverera högkvalitativa tjänster och använder moderna verktyg och tekniker för säker och effektiv genomförande.

Vik och blockväggar

Blockväggar och vikväggar är temporära väggar som skapar rum eller avdelningar inom en byggnad. Blockväggar är vanligtvis permanenta medan vikväggar kan vikas bort. De ger flexibilitet och anpassning utan permanenta ändringar och är ofta använda för kontorsmiljöer, mötesrum och offentliga utrymmen.

Kontorsanpassningar

Kontorsanpassningar är om att anpassa en befintlig kontorsmiljö för att bättre möta verksamhetens funktionella och estetiska krav. Det kan vara allt från mindre ändringar till större ombyggnader, syftet är att skapa en arbetsmiljö som är funktionell, ergonomisk och attraktiv. Ökar även effektiviteten och produktiviteten.

Skjutdörrar

Vi erbjuder högkvalitativa skjutdörrar från Kazed, ett varumärke känt för design, hållbarhet och prestanda. Deras dörrar ger enkel åtkomst med säkerhet och integritet. Ett brett utbud av stilar och färger. Kontakta oss idag för att hitta den perfekta skjutdörren för ditt hem eller kontor.

Kontakta oss.

 Skriv till oss så återkopplar vi.
Tack! Ditt meddelande har skickats.
Oj! Något gick fel med formuläret. Vänligen maila oss istället.